Half maart sloot Wilfred en zijn team de deuren van zijn winkel vanwege het coronavirus. 2 weken later besloot hij de deuren weer te openen op de gebruikelijke donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00-17:00 uur maar alleen op afspraak.

“We lagen even compleet stil, maar met in acht nemen van de RIVM regels kunnen we klanten op een veilige afstand helpen met het uitzoeken van gordijnen, horren en andere raambekleding. We vragen onze klanten om, indien mogelijk, alleen of met partner te komen, en foto’s en of maten mee te nemen zodat wij weer snel met de gordijnen aan de slag kunnen,” vertelt Wilfred.

Wilt u dus naar de winkel komen, mail, app of bel de Gordijnenman, zij zorgen dat ze samen met u een afspraak op tijd maken, in die tijd is er buiten Carla, Renate of Wilfred verder geen andere klant in de winkel, en onze winkel is ruim genoeg om de juiste afstand te bewaren. Tot snel

Vorig artikelHaarstudio Boucle bestaat 25 jaar
Volgend artikelSpeelgoedmuseum Deventer vervroegt vervanging technische installaties