Op 22 maart besloot Peter de Cocq van Piet van Putten herenmode om zijn zaak tijdelijk te sluiten. “Het kwam even keihard aan, zo vlak voor dat de zomercollectie in de winkel kon worden hangen”, vertelt Peter

Na een maand zijn we weer open gegaan, omdat steeds meer winkels open gingen, en omdat we onze klanten niet via een webwinkel kunnen bedienen.

Alles wordt goed schoon gehouden in de zaak en er wordt gehandeld volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn open gegaan met nieuwe openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 11.00 t/m 17.00 uur

We bieden onze klanten ook iets extra’s, ze kunnen 1 op 1 geholpen worden? Private shopping, dit is van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 t/m 11.00 uur. Hiervoor moeten klanten wel even van te voren een afspraak maken. Blijf gezond en let goed op elkaar!

Vorig artikelOnverwachtse sporen van middeleeuwse molen aangetroffen
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 12 mei