Op 16 april besloot Olav om zijn herenmodezaak weer te openen voor het publiek met aangepaste openingstijden. “Dit is wel samen gegaan met de voorzorgsmaatregelen die de RIVM hanteert om de klanten, en onze gezondheid te beschermen”, vertelt Olav.

Gebruik daarom bij binnenkomst eerst de desinfecterende handgel en houdt 1.5 meter afstand. Mensen vinden het weer fijn om persoonlijk te komen shoppen. We houden de moed erin en ontvangen iedereen met open armen, alleen is een persoonlijke hand schudden er nu even niet bij. De aangepaste openingstijden vind je op de website en de Facebookpagina. Tot snel en pas goed op uzelf.

Vorig artikelGo Ahead Eagles roept op tot support: We Are The Eagles Verleng & Steun!
Volgend artikelGemeente Deventer waarschuwt: Oplichters doen zich voor als ambtenaar gemeente