Zeven dagen per week staan de zusjes voor je klaar en voor minder dan €16,- heb je al een lekker hoofdgerecht. De zusjes Lynn en Daphne bewonen “de huiskamer van Deventer” sinds 2017. In de 3 jaar dat ze iedere dag van de week geopend waren, kwam daar in maart van dit jaar abrupt een einde aan door het corona virus.

“WE MISSEN JULLIE” staat in kapitaalletters op de Facebookpagina. Gasten reageren massaal onder het bericht, WIJ JULLIE OOK.

Ten tijde van corona zijn de zusjes op vrijdag en zaterdag met de markt geopend met hun markt raam voor koffie’s to go. Ook hebben ze cheesecake, tosti’s, zoete aardappelfrietjes en kun je via hun Facebook en Instagram de wisselende afhaalmaaltijden in de gaten houden.

“Als het goed is mogen we 1 juni weer open, dan hanteren we gelijk weer onze gebruikelijke openingstijden,” vertelt Lynn. We zijn corona proof en kunnen onze gasten volgens RIVM maatregelen ontvangen. Tot snel

Vorig artikelNoodlijdend Diepenveens klooster probeert iets nieuws: “Kom kamperen!”
Volgend artikelActie voor lokale ondernemers: Koop om de hoek