DEVENTER – Het Black Lives Matter-protest van zondag 14 juni vindt plaats op het evenemententerrein op de Platvoet aan de Roland Holstlaan. Door de vele aanmeldingen voor de betoging is dit een geschikte locatie waar het protest veilig kan plaatsvinden, binnen de landelijke corona-richtlijnen.

Het protest zou in het Rijsterborgherpark zijn, maar dat is te klein. Er zijn op dit moment ruim 440 aanmeldingen op de Facebookpagina van de initiatiefnemers. Ook geven ruim 700 mensen aan dat ze de bijeenkomst ‘interessant’ vinden. De ervaringen elders in het land laten zien dat er een veelvoud van het aantal aanmelders daadwerkelijk op dergelijke bijeenkomsten afkomt.

Praktisch
Het protest is zondag 14 juni op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan, van 16.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Black Lives Matter Protest Deventer.

Vorig artikelWin voor Vaderdag een dag gratis rijden in de auto van de toekomst
Volgend artikelProtestactie ´Hoepel op met anderhalve meter´ trekt veel bekijks