COLMSCHATE – Hoe kan je winnen? Bij besteding van € 20 of meer bij één van de winkels in Winkelcentrum Colmschate maak jij voor jouw vader kans op deze super prijs!

De eco-vriendelijke Hyundai Nexo rijdt geheel op waterstof, zodat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen vrijkomen. Ook is de auto voorzien van de allernieuwste technische snufjes zoals stembediening op de navigatie en op afstand vergrendelen met je smartphone. In slechts vijf minuten tanken kan de Nexo tot wel 665 km afleggen. Toch een lege tank? Geen probleem, de navigatie toon in één oogopslag alle locaties waar waterstoftanks met adres en openingstijden. Het fraaie gestroomlijnde design zorgt ervoor dat je er bovendien graag in gezien wilt worden. Leuk weetje: deze auto heeft tijdens de zomerspelen in Korea geheel zelfstandig 190 km afgelegd.

Dus alle reden om te gaan shoppen op Winkelcentrum Colmschate. Doe een aankoop van ten minste € 20, voorzie de kassabon van naam en telefoonnummer en deponeer de bon in de actiebrievenbus bij Jumbo Colmschate of Bruna Flora. Uit alle inzendingen wordt één winnaar getrokken die op Vaderdag telefonisch bericht krijgt dat hij een dag gratis mag rijden in deze spiksplinternieuwe SUV van Hyundai. Kortom, alle reden om te gaan shoppen in winkelcentrum Colmschate. Elke kassabon dingt mee, dus koop zoveel als je wilt. Happy Shopping!

Deze actie is een samenwerking van Winkelcentrum Colmschate en Herwers Hyundai.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 12 juni
Volgend artikelBlack Lives Matter-protest verplaatst naar evenemententerrein