DEVENTER – “Samenwerken met de ondernemers in de stad en de bezoekers een warm welkom bieden, dat is waar de Centrumgarage Deventer naar op zoek is!” aldus Thierry van Voorst tot Voorst. De Centrumgarage is ook in het Coronatijdperk gewoon open en gunt heel de binnenstad een veilig en bruisend Deventer. Speciale richtlijnen voor parkeergarages zijn er niet, maar toch wil de garage haar welbekende persoonlijke service aan al haar bezoekers bieden.

Van Voorst vertelt: “Vanaf 1 juni mag de horeca haar terrassen weer openen, dat is fantastisch nieuws voor de binnenstad, ondernemers én ook voor de Centrumgarage. We willen de horeca een hart onder de riem steken en Deventer weer in beweging krijgen. Daarom is parkeren van 1 tot 14 juni na 19:00 uur gratis bij ons. Het zou mooi zijn als de horeca dat ook aan haar klanten kan laten weten.”

Van Voorst en zijn team zijn hard aan het werk om alle bezoekers veilig te verwelkomen in de stad en veilig de auto weer in te laten gaan. Dit realiseren ze onder andere door contactloos in- en uitrijden, een ‘touchfree’ dispenser, een bewegwijzering in de garage en de parkeermedewerkers maken alle contactoppervlakken meerdere malen per dag schoon.

Ook wil de Centrumgarage bijdragen aan de spreiding van alle bezoekers en het nieuwe routeplan in de stad. Daarom hebben ze de ‘Vroege Vogel Korting’ geïntroduceerd. Het doel van de korting: bezoekers uitnodigen eerder naar de markt te komen en aansluitend nog een bezoek te brengen aan de winkels. De ‘Vroege Vogel Korting’ houdt in dat dat de vroege bezoekers op marktdagen (vrijdag en zaterdag) voor €1,- per uur kunnen parkeren. Dit geldt van 08:00 – tot 10:00 uur in de gehele maand juni.

Van Voorst benadrukt nogmaals: “Als één van de belangrijkste toegangspoorten van de binnenstad, kunnen wij de ondernemers helpen en zij ons, die samenwerking is super belangrijk. Laten we samen alle bezoekers weer een warm, maar veilig welkom heten.”

Vorig artikel#Supportyourlocals: Okay Fashion & Jeans, mensen willen weer zomers gekleed
Volgend artikelDeventer Buitensociëteit ook weer geopend!