COLMSCHATE – Met zijn allen beginnen we onze weg al aardig te vinden in deze bijzondere situatie en zo kunnen veel mensen met gepaste afstand tot elkaar toch een gaaf outfit scoren bij Okay Fashion & jeans. Okay Fashion & Jeans is dé winkel op jeansgebied vertelt storemanager Stefanie.

Sinds een paar weken komen mensen ook weer gewoon in de winkel. Daarvoor bestelden ze de kleding via onze website en werd het door onze winkelcentrum fietskoerier langs gebracht. Persoonlijk advies geven is veel leuker. En dat doen we natuurlijk op gepaste afstand. De zomer is in aantocht en dat merk je meteen. Mensen willen zich weer zomers kleden en dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zien u graag in onze winkel, maar bovenal blijf gezond.

Vorig artikelGeen trampolines en zwembaden in de openbare ruimte
Volgend artikelCentrumgarage heeft een aantrekkelijke parkeeractie