DEVENTER – Dinsdagavond 9 juni, rond 20.40 uur, heeft er een diefstal plaats gevonden aan een woning aan de Schoolstraat in Deventer. 2 mannen zijn de woning binnen gedrongen van een bewoonster met een van leeftijd 84 jaar. De mannen gingen er vandoor met meerdere kistjes met sieraden, papieren en vermoedelijk ook geld. Er is geen signalement bekend.

Wat de politie wel weet is dat de daders de gestolen goederen meegenomen hebben in een plastic tas van de Albert Heijn. De gestolen goederen zijn een uur later aangetroffen in het water in het park aan de Radboudlaan in Deventer.

De politie is daarom opzoek naar getuigen welke mogelijk de daders hebben zien lopen vanaf de kant van de Zwolseweg richting Keizerslanden met een plastic tas van de Albert Heijn. Ze begrijpen dat er genoeg mensen met een Albert Heijn tas lopen, maar misschien heeft u toch iets verdachts gezien.

Vorig artikelGeslaagde make-over bij DAKA Boreelplein
Volgend artikelWeerbericht woensdag 10 juni