DEVENTER – Bij DAKA heeft men de afgelopen tijd stevig de handen uit de mouwen gestoken. De winkel is qua uitstraling helemaal aangepast aan de huisstijl van DAKA en ziet er fris en zeer aantrekkelijk uit.

Store manager Koen Görtemöller is vooral trots op de voetscan van Safesize. “Deze voert een dubbele scan uit. Eerst een statische analyse van je voeten vóór inspanning. Je krijgt een overzicht van de lengte en breedte van beide voeten en andere informatie, bijvoorbeeld of je holle, bolle of wellicht een beetje platte voeten hebt.

Daarna mag je een paar sprintjes trekken op onze sprintbaan. De voeten worden nog een keer beoordeeld door de scan, voor de zogeheten dynamische analyse. En vervolgens wordt er een match gedaan welke loopschoenen het beste bij jou passen. Bij een score van boven de 90% mag je er vanuit gaan dat je met dit advies schoenen kiest die optimaal bij jou passen.” Ook is Koen bijzonder te spreken over het grote assortiment sneakers van DAKA, een ongekende grote keuze in Deventer.

Vorig artikelJubileum Winkelcentrum De Boreel aanleiding voor uitgave plaatjesalbum
Volgend artikelDiefstal uit woning van 84 jarige bewoonster uit Deventer