DEVENTER – Fit For Life Sports leeft mee met bedrijfstakken in Deventer die moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Denk bijvoorbeeld aan de horeca. We hebben besloten daarom voor die sector iets te doen waar we goed in zijn: een sportevenement houden! Op vrijdag 26 juni kunnen bedrijven werknemers laten meedoen aan verschillende trainingen, waarmee geld wordt ingezameld met als doel: financiële hulp voor sectoren die het moeilijk hebben.

De maatschappij ligt al enkele maanden nagenoeg stil. Het Covid-19 virus, een onzichtbare vijand, heeft er voor gezorgd dat alles wat vanzelfsprekend leek, opeens een wankel evenwicht blijkt. Langzamerhand worden de (strenge) regels versoepeld, maar sommige bedrijfstakken zijn keihard getroffen. Werkgevers en werknemers in die sectoren maken zich grote zorgen over overlevingskansen van die bedrijven en de banen die er aan gekoppeld zijn.

De horeca heeft de deuren 1 juni weer mogen openen, maar wat zijn de overlevingskansen? Het is allemaal nog zeer onzeker en dat zorgt voor veel verdriet en frustratie. Om verschillende in die sector een hard onder de riem te steken, wil Fit For Life Sports een sportmiddag houden, waar geld wordt ingezameld voor horecabedrijven in Deventer.

Het Fit For Life sports-team geeft op 26 juni verschillende trainingen van 45 minuten tussen 12 en 16 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit een boxing-, Hiit- of Fit-programma. Bedrijven kunnen deelnemen vanaf 250 euro en elke deelnemer kan zich weer persoonlijk laten sponsoren. Er zijn daarnaast verschillende mogelijkheden om te participeren, bijvoorbeeld via giften of donaties. We houden alle opties open. De deelnemende bedrijven krijgen voldoende ruimte om zich te presenteren en/of zichtbaar te maken. Info en/of opgave via jtewierik@fitforlifesports.nl

Doneren kan via https://www.geef.nl/nl/actie/sportensteunhorecadeventer/donateurs

Vorig artikelEigenaresse winkel in binnenstad betrapt inbrekers op heterdaad
Volgend artikel#Supportyourhorecalocal: Wie heeft er geen biertje van hem getapt gekregen!