DEVENTER – Half Deventer heeft wel eens biertje van hem getapt gekregen, Jan Kuiper een horecaman in hart en nieren. Samen met zijn dochter Tamara uitbater van restaurant Goesting op de Brink in Deventer. Vol vertrouwen ging het terras afgelopen maandag open.

“We hebben lang moeten wachten, 2,5 maand en we kunnen konden ook niet meer langer wachten,” vertelt Jan. Maandag zat het terras dan ook helemaal vol. Iedereen genoot van het mooie weer. Het personeel glunderde dat ze weer hun vak mochten uitoefenen. Met het gezonde verstand van iedere bezoeker gaan wij ervan uit dat het een hele mooie zomer gaat worden. Voor de openingstijden kijk je op goestingetenendrinken.nl/

Vorig artikelFit For Life Sports organiseert ‘’Sport en steun horeca Deventer”
Volgend artikelMiddelbare scholen weer begonnen