DEVENTER – De mannen van Club Kippenhok zenden op vrijdag 12 juni om 20:00 uur op haar sociale kanalen de eerste aflevering van de gloednieuwe talkshow ‘Café 1902 TV’ uit. De talkshow, waarvan er in totaal zes worden gemaakt,  gaat over Go Ahead Eagles, haar supporters en alle andere (rand)zaken omtrent de Deventer voetbalclub.

Presentator Rob de Jong en side-kick Erik van Luttikhuizen nemen in de eerste aflevering plaats aan de tafel met technisch manager Paul Bosvelt, columnist Erdal Ascipinar en supporter en Edwin van Rijssen van het Sfeerteam ADHD. De 45 minuten durende show is opgenomen op enkele centimeters afstand van het magische gras in de Adelaarshorst.

Enkele andere gasten in de komende afleveringen zijn Kees van Wonderen, Özcan Akyol en Jeroen Veldmate. De productie van het programma ligt in handen van CreativeMouse. Elke twee weken is een nieuwe aflevering te zien.

Vorig artikelAnonieme berichtjes voor Vrijwilligerscentrale Deventer
Volgend artikelWoonwinkel Wooonze vestigt zich op Runshopping Center de Snipperling