DEVENTER – Sinds 2 mei is het Runschopping Center een woonwinkel rijker. WooonZe is een familiebedrijf dat al jaren ervaring heeft in de meubelbranche. Het familiebedrijf was hiervoor gevestigd in Almelo. Omdat het bedrijf een groei doormaakte waren de vierkante meters in Almelo niet meer genoeg.
Bij Wooonze kunt u terecht voor een groot assortiment meubels. De broers Sancar werken uitsluitend met betrouwbare meubelfabrikanten om hun klanten hoge kwaliteit te leveren.
“Behalve meubels kunt u bij ons ook terecht voor vloeren, vitrage, verlichting en accessoires. Voor elk budget 100% slagingskans. Deventer is een mooie stad, en heeft ook een mooie voetbalclub met een echt mooi stadion, midden in een woonwijk, daar hou ik van. Als voetbalfan zal ik daar, wanneer het weer kan, ook vaak op de tribune zitten”, vertelt Ercan.
Wooonze is 7 dagen per week geopend en is gevestigd aan de Hannoverstraat 7 in Deventer.
Vorig artikelGloednieuwe talkshow ‘Café 1902 TV’ over Go Ahead Eagles
Volgend artikelWeerbericht donderdag 11 juni