COLMSCHATE – Op een maandagochtend, ergens in juni, is het nog rustig in winkelcentrum Colmschate. Alleen midden op het plein, bij de Keurslager en de winkels er omheen, is er bedrijvigheid te bespeuren. Groepjes jongelui lopen langs, druk pratend, om ineens stil te staan. Ze lijken te schrikken. ‘O my god, het is hem echt!’ roept een meisje uit.

Zij heeft het over Hugo Kennis, vorig jaar nog winnaar van expeditie Robinson, voormalig TV Kok van 5 uur live en kok bij 24Kitchen. Hij is speciaal naar Colmschate afgereisd om een heerlijke maaltijd te bereiden en staan nu live te koken in de keuken van Keurslager Dalhuisen.

Hugo Kennis zorgt daarmee voor de aftrap van een serie video’s, gemaakt voor en door de vers zaken van winkelcentrum Colmschate. In de video’s wordt er gekookt met ingrediënten uit deze fantastische winkels en wordt het recept gedeeld met het publiek. De eerste video wordt gemaakt door Hugo Kennis, daarna zijn de ‘lokale sterren’ uit de vers winkels zelf aan de beurt! Zo krijgen we kookvideo’s van o.a. Toko Indomas, Keurslagerij Dalhuisen, De Viszaak, Bakker Nollen & De Koopman en Kaasland. Elke zaak komt met een eigen recept en maakt het gerecht natuurlijk met de lekkerste en beste ingrediënten uit zijn of haar zaak.

De video van Hugo Kennis is vanaf donderdag 25 juni online te zien via de Facebook-pagina en het Youtube kanaal van winkelcentrum Colmschate. De video’s van de ‘lokale sterren’ zijn later via dezelfde kanalen te zien.

Vorig artikelWie gaat ermee met de SNS bank Colmschate fietstocht?
Volgend artikelSuccesvolle afsluiting voorjaarsseizoen cross-skaters en rolskiërs