COLMSCHATE – De medewerkers van de SNS bank Colmschate vinden het belangrijk dat iedereen vitaal blijft! Om die reden heeft SNS Colmschate voor zaterdag 11 juli een mooie afwisselende fietstocht uitgezet voor jong en oud! Je legt een route af van ongeveer 25 kilometer. Deze kun je op eigen gelegenheid fietsen.

Onderweg heb je de gelegenheid voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Na afloop staat er een verfrissend drankje voor je klaar en voor de kinderen een grabbelton waar zij iets leuks uit kunnen grabbelen.

De fietsroute start bij onze SNS winkel Colmschate te Deventer aan Koggeschip 204. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur kun je de fietsroute en de consumptiebonnen ophalen.  Adres: Koggeschip 204, Deventer. Opgeven kan via telefoon op: 030 633 3000 of via de mail op SNSBank.DeventerColmschate@sns.nl

Deelname is gratis.

Vorig artikelFrancien Nijhuis van Montessorischool De Ontdekking gaat met pensioen
Volgend artikelKoken met Hugo Kennis in winkelcentrum Colmschate