DEVENTER – Tijdens werkzaamheden voor de herinrichting van de Keizerstraat is dinsdagmiddag een stuk stadsmuur opgegraven. Archeologen hebben zich direct gemeld gaan met het bloot leggen van de vondst. Hierdoor zal er zeker vertraging optreden.

De vernieuwde Keizerstraat moet volgens planning eind 2020 klaar zijn. In juni is er gestart met de metamorfose. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd zodat overlast voor bezoekers, bedrijven en omwonenden zoveel mogelijk wordt beperkt.

De Keizerstraat wordt de rode loper naar de binnenstad. Nieuwe rode straatstenen, meer bomen en groen, nieuwe verlichting: de Keizerstraat wordt een gastvrije entree naar de binnenstad.

Vorig artikelGenoeg te doen InDeventer VVV UitTips week 25
Volgend artikelOuders zeer tevreden over aanpak OBS De Flint