Op een zomerse dag zie je hem heen en weer lopen van de Daltons naar Sirtaki en weer terug. Ficardo, het bekende gezicht van de Griek op de Brink. Voor veel Deventer inwoners hun tweede keuken. “Normaal gaan wij pas in de middag open, maar afgelopen maandag zijn Jozef en ik om 12 uur open gegaan met ons terras en het was super gezellig om onze vaste gasten weer te spreken,” vertelt Ficardo.

We blijven de komende tijd nog bezorgen en mensen kunnen ook onze gerechten afhalen. Dit kan iedere dag tot 19.30 uur.

Mocht je bij ons willen eten in het restaurant dan moet je wel telefonisch reserveren, want met onze 1,5 meter opstelling binnen hebben we minder tafels ter beschikking. We gaan er een mooie zomer van maken als het aan ons ligt.

Vorig artikelDoe deze vier dingen niet na het hardlopen
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 05 juni