DEVENTER – Sinds de uitbraak van het COVID 19 virus is de winkel van Dries Rolefes op winkelcentrum Keizerslanden gewoon open gebleven. De Zuivelhoeve is een delicatessenwinkel en verkoopt vers gebrande noten, buitenlandse en boerenkazen, olijven en vers afgebakken brood.

We houden ons strikt aan de hygiëneregels en wassen nog vaker onze handen. Al onze producten liggen verpakt in de winkel en uiteraard hebben we geen proefbakjes. We kunnen 6 mensen in onze winkel hebben, dit is precies goed om de 1,5 meter regel te hanteren.

“Via onze webshop en bezorgservice hebben we in de maanden maart en april veel klanten kunnen voorzien van onze producten, ze bleven ons trouw en dat was fijn om te zien. Nu het weer drukker wordt in het winkelcentrum zien we het allemaal weer een beetje met vertrouwen tegemoet,” aldus Dries. Blijf gezond en we zien u graag in onze winkel

Vorig artikelDeventer Verhaal lanceert app Deventer Bezet & Bevrijd
Volgend artikelGetuigen gezocht voor het beschieten van een kat met een luchtbuks