DEVENTER – Juwelier Marleen Peters is sinds 7 jaar gevestigd op winkelcentrum Keizerslanden en is inmiddels een begrip in de regio. “Mensen kunnen bij ons terecht voor reparaties, het zetten van oorgaatjes, inleveren van oud goud en zilver en we hebben een hele leuke collectie aan gouden en zilveren sieraden en horloges.”

Marleen: “ik ben blij dat wij de juiste modus hebben gevonden, waarbij wij alle werkzaamheden -op gepaste wijze- weer kunnen uitvoeren.”

Mensen passen zich snel aan en inmiddels is onze ‘nieuwe’ werkwijze heel normaal. Op alle plekken waar klanten geholpen worden staan plexi platen, waardoor wij klanten op gepaste afstand kunnen helpen. En met oorgaatjes schieten gebruiken we nu mondkapjes.

Marleen vertelt enthousiast over haar webshop www.juweliermarleenpeters.nl, “Het is fijn dat mensen die nu de deur niet uit kunnen, tòch bij ons kunnen blijven shoppen.”

Vorig artikelWeerbericht woensdag 17 juni
Volgend artikelPvdA wil Deventer economie ondersteunen