DEVENTER – Ze zijn recentelijk verhuisd en hebben hierdoor 2 maal zoveel ruimte gekregen. Het bedrijf van Peter Grotenhuis en Astrid Boone wordt gerund samen met hun zonen Robin en Sander. Grobo is een samensmelting van beide achternamen en inmiddels een begrip in de omgeving.

“Toen wij nog in ons oude pand gehuisvest waren, hadden we 80 vierkante meter tot onze beschikking”, vertelt Astrid.
“Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en verhuisd naar een nieuw, fris pand aan de Boxbergerweg nummer 17, beter bekend als Moespot (voor velen het pand van de oude elektronica zaak). Dit bleek de juiste keuze, want de ruimte van 160 vierkante meter maakte gelijk plaats voor een uitgebreider assortiment; naast de producten als laminaat, vinyl en pvc vloeren kan de consument ook terecht voor raamdecoratie, tapijten en gordijnen. “Hier kunnen we onze expertise nog beter inzetten. We zijn meester in het ontzorgen van onze klanten en het oplossen van problemen. We denken graag mee wanneer er sprake is van bijvoorbeeld ongelijke vloeren, maar ook het verwijderen van oude vloeronderdelen behoort tot de mogelijkheden”, aldus de onderneemster.

Wie zijn trap wil laten renoveren is tevens aan het juiste adres. Want het bekleden van traptreden met bijvoorbeeld pvc of tapijt is onderdeel van het vakmanschap. Met z’n 4-en zijn ze een echt familiebedrijf die zelf graag de touwtjes in handen houdt. Hierdoor kan men een uitstekende service verlenen.

Binnenkort bestaan ze 5 jaar en dat gaat gepaard met een bijzondere actie; een gratis trapbekleding! Houd hiervoor facebook in de gaten of kom gerust eens langs voor een kop koffie en een gezellig gesprek.
Grobo vloeren, Boxbergerweg 17, Deventer. Tel: 0570 567982. www.grobovloeren.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 14 juli
Volgend artikelJubileumuitgave antiquariaat De Kameleon