DEVENTER – Eetcafé Zandweerd in Deventer mocht vanaf woensdagavond twaalf uur weer open, maar de eigenaar wacht hiermee totdat hij terug is uit het buitenland. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente. Zandweerd is sinds vrijdag gesloten, omdat de regels omtrent de vergunning zouden zijn overtreden.

Volgens de gemeente worden de regels in het pand aan de Albert Cuypstraat vaker niet nageleefd. Voornaamste probleem was het ontbreken van een leidinggevende. In een gesprek met de gemeente heeft de eigenaar aangegeven dat hij wacht met opengaan, totdat hij terug is uit het buitenland. Hij zal dan het aanspreekpunt zijn.

De eigenaar heeft van de gemeente een formele waarschuwing gekregen. Mochten de regels na het opengaan opnieuw overtreden worden, dan volgt definitieve sluiting. Het is niet bekend wanneer de eigenaar terugkeert uit het buitenland. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelSam Beukema Talent Toernooi
Volgend artikelWeerbericht donderdag 30 juli