DIEPENVEEN – Het Sam Beukema Talent Toernooi is het nieuwste toernooi dat door VV Diepenveen, in samenwerking met een aantal jeugdtrainers van Go Ahead Eagles, wordt georganiseerd.

De eerste editie gaat plaatsvinden op woensdag 14 oktober 2020. Op de oorspronkelijke datum van 27 juni kon het toernooi helaas niet doorgaan in verband met de coronacrisis. Tijdens de eerste editie streven wij naar een deelnemersveld van acht, veelal BVO, teams met een O14 groep. VV Diepenveen neemt deel met het nieuwe O15 team.

We kiezen bewust voor acht deelnemende teams tijdens deze eerste editie. Het houdt in dat alle teams minimaal vier wedstrijden van een half uur spelen. De komende jaren hebben we de mogelijkheid om het toernooi uit te breiden.

Het toernooi heeft de naam ‘Sam Beukema Talent Toernooi’ gekregen, omdat Sam is op dit moment basisspeler van Go Ahead Eagles 1 is, maar zijn eerste voetbaljaren bij VV Diepenveen heeft gespeeld. Een mooie combinatie.

Vragen over het ‘Sam Beukema Talent Toernooi’ kunnen gesteld worden op talenttoernooi@vvdiepenveen.nl.

Vorig artikelDe Hip presenteert Evenblij in de Wei bij kasteel de Haere
Volgend artikelGesloten Deventer eetcafé mag weer open