woensdag, 30 november 2022
FOTO: Matz Carwash

MATZ Carwash in de vijfdelige documentaireserie ‘De Wasstraat’ op NPO 2

FOTO: Matz Carwash

DEVENTER – In de vijfdelige documentaireserie ‘De Wasstraat’, die vanaf december zal worden uitgezonden op NPO 2, zal Matz Carwash gevestigd aan de Hanzestraat in Deventer centraal staan.

Het programma van de NPO zal draaien om de medewerkers van de carwash, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Op de website van de NPO valt te lezen “De Wasstraat portretteert op intieme wijze hun strijd om ‘erbij te horen’, het niet begrepen worden en de verwarring om alledaagse dingen. De serie toont op een positieve manier de veerkracht van mensen die hobbel na hobbel trotseren om hun plek te vinden. Naast de persoonlijke portretten, die zich deels afspelen in de privé-omgeving van de hoofdpersonen, toont de wasstraat het leven op de werkvloer, conflicten, dilemma’s, humor en verbroedering.”

error: Content is protected !!