DEVENTER – Aanstaande zondag speelt Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd tegen SC Telstar. Hieronder een overzicht van de belangrijkste informatie aangaande de horeca van de Supportersvereniging:

– De horecapunten zijn geopend vanaf de opening van het stadion, dus 13:00 uur.

– Het Supportershome is voor en na de wedstrijd vanwege de geldende coronamaatregelen gesloten voor publiek. Dit om groepsvorming te voorkomen. Het Supportershome is  enkel geopend voor supporters op de Vakken 1 en 2.

– De horecapunten in het stadion blijven gedurende de wedstrijd geopend tot aan de 60e minuut. Dit om een ieder ruim de tijd te geven om een drankje te kunnen halen.

– Bij de horecapunten kan men alleen(!) betalen met consumptiemunten. Er is GEEN gelegenheid om te pinnen. Hiervoor is bewust gekozen om de snelheid in de rij te houden.

– Munten zijn te verkrijgen binnen het stadion bij de automaten of vóór de wedstrijd bij de muntverkoopwagen op het Stadionplein.

– Er is vanwege corona een beperkte voorraad en keuze. Ook de cateraars zullen een beperkt assortiment hebben.

– Bij de Brinkgreverwegtribune (B-Side) is enkel bier te krijgen bij de rode container. Niet bij het andere horecapunt.

“Het is voor de Supportersvereniging, net als voor velen, een bijzondere en onzekere tijd”, schrijft de Supportersvereniging. “Wij vragen dan ook om jullie begrip en geduld met betrekking tot deze situatie en anderhalve meter-regel. We verheugen ons erop om elkaar weer te zien aanstaande zondag in De Adelaarshorst!”

Lees hier de overige bezoekersinformatie voor zondag. (Bron: ga-eagles.nl)

Vorig artikelTijdelijke oprit vanuit Deventer naar Apeldoorn
Volgend artikelHandhavers bevrijden 2 hondjes uit hete auto