DEVENTER – Van 2 tot en met 23 augustus is er een tijdelijke oprit naar de A1 vanuit Deventer richting Apeldoorn. Dit in verband met de werkzaamheden aan de A1 bij Deventer deze zomer.

Komend vanuit Deventer rijdt u rechtdoor voorbij de bestaande oprit naar de A1 en slaat u direct daarna linksaf naar de tijdelijke oprit. Dit betekent dat u voor de oprit (23) naar de A1 richting Apeldoorn links moet voorsorteren in plaats van rechts. Ook verkeer vanuit Zutphen naar de A1 richting Apeldoorn maakt gebruik van deze tijdelijke oprit.

Rijkswaterstaat verbreedt de A1 tussen Apeldoorn en Azelo. In juli en augustus 2020 is het traject tussen Twello en Deventer-Oost aan de beurt. Dit deel van de weg wordt naar 2×4 rijstroken verbreed. Verkeer ondervindt hierdoor ernstige hinder.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 31 juli
Volgend artikelInformatie horeca Supportersvereniging zondag