DEVENTER – Het McDonald’s restaurant aan de Deventerweg gaat groots verbouwen. Vanaf maandag 24 augustus a.s. starten de werkzaamheden en zal het restaurant grondig worden verbouwd. Tijdens de verbouwing zal het restaurant of de McDrive, op een paar korte momenten na, geopend blijven. Vrijdag 10 oktober a.s. zal het restaurant weer openen met een geheel nieuw interieur, 40 extra zitplaatsen én een McCafé.

Naast de bekende Burgers, McNuggets en Franse Frietjes kunnen gasten hier straks terecht bij een speciale counter voor heerlijke koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, donuts, macarons en vers afgebakken cookies of croissants.

Franchisenemer Henk Koning is blij met de tweede McCafé in Deventer: “ Na de opening van de McDonald’s naast De Scheg is gebleken dat onze gasten erg enthousiast zijn over het McCafé en daarom is het fantastisch dat we straks ook onze gasten in ons restaurant langs de A1 kunnen voorzien van heerlijke koffiespecialiteiten. Ook ben ik erg enthousiast over het nieuwe interieur, de frisse lichte kleuren en trendy meubels zullen zorgen voor een totaal nieuw look”.  Ook de McDrive zal onder handen worden genomen, zo worden de huidige menuborden vervangen door digitale menuborden die zorgen voor meer dynamiek en een unieke gastervaring.

Vorig artikelTV programma “Anita Witzier wordt Opgenomen in Deventer”
Volgend artikelVrijwillige alcohol en drugstesten voor uitgaanspubliek in Deventer