DEVENTER – Stichting Deventervoetbal houdt voor de eerste keer de verkiezing ‘Trainer van het Jaar’. Deze verkiezing is opgesteld om naast voetballers in de regio Deventer ook de trainers voor het voetlicht te halen. Er kan gestemd worden op drie trainers die een bijzondere prestatie met hun team hebben neergezet.
Hans van der Hoop begon vorig seizoen bij ABS in Bathmen.

Bij het vroegtijdige einde van het seizoen stond het team op de 1e plaats en had het de eerste periode behaald. Met zes verliespunten minder dan runner-up Holten verdiende ABS meer dan terecht alsnog de promotie naar de derde klasse.

De Gazelle trainer Joost ter Stege begint dit seizoen aan zijn vijfde jaar. Na een zeer lastig seizoen 2018-2019 met zelfs nacompetitie om lijfsbehoud, wist hij dit seizoen een knappe vierde plaats te behalen. Komend seizoen wil Ter Stege weer hoge ogen gooien met De Gazelle. Mitchel de Groot kwam als onervaren hoofdtrainer bij IJsselstreek binnen.

De Groot wist in zijn eerste jaar direct succes te boeken door na16 wedstrijden bovenaan te staan, met maar liefst vier verliespunten minder dan concurrent SV Raalte. Ook op het gebied van teambuilding zorgde De Groot voor een uitstekend seizoen. Er kan gestemd worden tot en met vrijdag 14 augustus 2020. Hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden via www.deventervoetbal.nl enhaar social media kanalen.

Vorig artikelWeerbericht maandag 03 augustus
Volgend artikelTestlocatie coronavirus in Deventer verhuist binnenkort