COLMSCHATE – Vanaf 25 mei tot 30 augustus heeft Curves Deventer gebruik mogen maken van de ijsbaan. In verband met de maatregelen omtrent Corona hadden wij onze toestellen tijdelijk naar de ijsbaan verplaatst.

De voorbereidingen door Sportbedrijf Deventer voor het in gebruik nemen van de ijsbaan gaan starten, dit betekent dat wij onze toestellen weer gaan verhuizen naar binnen. Vanaf 31 augustus starten wij weer op onze binnen locatie.

En hoe gaan we nu veilig samen sporten?
Hiertoe hebben we een protocol voor onze leden opgesteld. Onze locaties zijn voorzien van een ventilatiesysteem welke voldoet aan de eisen die gesteld worden door het RIVM. De ruimtes worden continu (dag en nacht) ververst met 100% verse buitenlucht, daarnaast ventileren wij extra. In onze locaties hanteren wij de 1,5 meter regel, hier zijn wij volledig op ingericht. Er is een agendasysteem ingericht voor de drukke momenten en alle leden worden geregistreerd bij binnenkomst. Dit systeem is essentieel in de maatregelen die wij moeten nemen als sportschool in deze Corona tijd.

Wat kunnen wij onze leden bieden de komende periode?
Hoewel wandelen en fietsen fijn is om je in beweging te houden, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en een gezond gewicht. Ook zorgt het ervoor dat je meer energie krijgt. Je slaapt beter, wordt stressbestendiger en misschien wel het belangrijkste: je geluksgevoel neemt toe. Reden genoeg om weer aan de slag te gaan bij Curves! Wij bieden naast het vertrouwde Curves circuit ook Mindfulness Yoga aan. Deze Yogalessen vinden plaats op donderdagavond 20.00 uur locatie de Scheg.

8 weken Fit & Sterk programma
Vanaf 1 september starten wij met een 8 weken Fit & Sterk programma. Fit & Sterk is een speciaal ontwikkeld programma van 8 weken met workouts van 30 minuten met voeding- en leefstijltips die zorgen voor een sterk en fit lichaam. We willen huidige leden en nieuwe leden helpen om na de zomer weer een goede start te maken om aan hun gezondheid en weerstand te werken. De krachttraining van Curves is hierin de allerbelangrijkste component echter een stuk ondersteuning op het gebied van voeding en lifestyle is een goede aanvulling hierop.

Ben jij nog geen lid van Curves en wil je graag weten wat Curves voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak in 1 van onze locaties voor een gratis rondleiding en uitleg over onze programma’s. Piet van Donkplein 1 (de Scheg) deventeroost@curves.nl 0570-517074 of Diepenveenseweg 159 (de Heuvel) deventercentrum@curves.nl 0570-210277.