dinsdag, 16 april 2024
FOTO: MBS

Concert in de Bergkerk

FOTO: MBS

DEVENTER – Er zal op zaterdag 26 september weer een concert georganiseerd worden in de Bergkerk. Dit keer van Voltmeister en Madhav. Op 25 mei brachten zij ‘Dayā’ uit. Een album met meditatieve muziek gemaakt op modulaire synthesizer en Perzische, Armeense en Balkan instrumenten. Om dit te vieren geven zij een bijzonder concert in de Bergkerk in Deventer.

Het gehele concert is afgestemd op de sfeer en akoestiek van de Bergkerk. Met inachtneming van de geldende maatregelen zijn er maximaal 100 plaatsen op gepaste afstand beschikbaar. Je kunt liggen op je yogamatje of gewoon zitten op een stoel. De deuren gaan om 20:00 uur open, het concert begint om 20:30 uur.

Tickets zijn te koop via Biletto.nl. Locatie en meer informatie kun je vinden op de Facebook event pagina van Voltmeister.

Vorig artikelWeerbericht maandag 21 september
Volgend artikelMonument van de Eeuw in LEGO, station Deventer
error: Content is beschermd!!!