maandag, 15 april 2024

`Deventer Bezet & Bevrijd` wegens succes verlengd

DEVENTER – Eigenlijk zou ‘Deventer Bezet & Bevrijd’ tot en met 20 september in Museum De Waag te zien zijn. Maar de belangstelling voor deze tentoonstelling is zodanig groot dat De Waag besloten heeft om deze te verlengen tot en met 25 oktober 2020.

‘Deventer Bezet & Bevrijd’ vertelt het indrukwekkende verhaal van Deventer tijdens de Tweede Wereldoorlog. De tentoonstelling neemt de bezoeker mee op een historische reis en vertelt aan de hand van foto’s, video’s, persoonlijke verhalen en voorwerpen het indrukwekkende verhaal van het leven in Deventer tijdens de Tweede Wereldoorlog.  

Museum De Waag adviseert bezoekers die de Tweede Wereldoorlog tentoonstelling nog willen bezoeken om vooraf een tijdslot te reserveren. Hiermee is de toegang tot het museum gegarandeerd. Het reserveren van tickets kan via www.museumdewaag.nl Spontaan een bezoek aan het museum brengen kan ookHet kan echter voorkomen dat men wegens drukte niet direct het museum kan bezoeken.

Vorig artikelFietser zwaargewond bij aanrijding met auto
Volgend artikelGarageverkoop Leprawinkel aankomende zaterdag
error: Content is beschermd!!!