DEVENTER – Zaterdag 19 september is er van 9.00 tot 12.00 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de ‘Leprawinkel’ aan Het Perck een garageverkoop. We hebben weer een zeer divers aanbod aan spullen en met hopelijk mooi najaarsweer op komst kan iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes rondneuzen. Uiteraard is de winkel ook gewoon open.

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen. Vanwege de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers, is besloten de in- en uitgang tijdelijk te verplaatsen naar de achterzijde van het pand aan Het Perck.

Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel. nr. 0570 616333. Na een afspraak halen wij uw spullen graag op. Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de.

Vorig artikel`Deventer Bezet & Bevrijd` wegens succes verlengd
Volgend artikelGo Ahead Eagles Techniektrainingen en Soccer Camp