DEVENTER – Stichting AED Deventer/Nederland kan je hierbij helpen legt Geert Kollen uit. Want één op de drie Nederlanders heeft echt geen idee waar de dichtstbijzijnde AED hangt. Dit komt doordat veel AED’S niet direct opvallen doordat ze helaas nog binnen hangen en vaak buiten niet direct opvallen, omdat deze geplaatst zijn aan een zijkant van een bedrijf / woning of worden afgeschermd door struiken. Uit onderzoek blijkt dat 73% van de mensen zelfs niet weten of er bij de supermarkt, buurthuis, huisarts of bedrijf een AED aanwezig is. Als er een AED in een pand aanwezig is, hangt er soms een sticker op de deur. Maar deze vallen van een afstand niet op en ‘s avonds en ‘s nachts zijn deze AED’S dan ook niet bereikbaar.

Maar als jouw partner, vriend, vriendin of kind een hartstilstand krijgt, dan is het heel belangrijk dat al vanaf een afstand een AED locatie herkenbaar is. Nu kan stichting AED Deventer/Nederland u daarbij helpen. Zij hebben samen met een partner de AED Rotatievlag ontwikkeld en op de markt gebracht. Natuurlijk zou het helemaal mooi zijn dat deze Rotatievlag bij elke AED locatie geplaatst zal worden.

De AED Rotatievlag is een dynamische vlag, die altijd goed zichtbaar is zelfs wanneer er geen wind staat. De AED Rotatievlag is tweezijdig bedrukt, zodat iedere draaibeweging een beeldwissel geeft in het straatbeeld.

Stichting AED Deventer/Nederland wil deze Rotatievlaggen graag zelf overal plaatsen, maar daar hebben zij € 10.000,- voor nodig. Dus denkt u dat u hiervoor wel een bedrag zou willen doneren? Dan kunt u dit doen via NL75 INGB 0007 9963 20. Graag met de vermelding Rotatievlag Deventer.

Voor informatie over de Rotatievlag kunt u ons bereiken via: info@stichtingaednederland.nl of 06-11841275.

Vorig artikelHet Deventer Nieuws uitgenodigd bij NPO radio 2
Volgend artikelNPO Radio 2 ochtendshow breekt in bij ochtendshow Deventer radio (video)