DEVENTER – Woensdagmiddag was de uitgever van het Deventer Nieuws uitgenodigd bij NPO radio2. De populaire radiozender belde dinsdag op of de uitgever langs wilde komen om te vertellen over de invloed van de actie die in Deventer wordt georganiseerd. Ze vonden het mooi om te zien dat wij als enige aandacht hebben gegeven aan de KWF actie in de huis aan huiskrant.

Jeroen Schoppema mocht plaats nemen bij Cielke’s (sidekick Ruud de Wild) camper, in het programma De Wild in de Middag, waar kort werd gesproken over de krant en de media aandacht voor de landelijke actie. “Na het interview ging de whats app behoorlijk te keer van luisteraars en klanten die het hadden gehoord”, aldus Jeroen

Vorig artikelVrachtwagen met gevaarlijke stoffen in Deventer vat vlam
Volgend artikelLaat een AED locatie opvallen in het straatbeeld