DEVENTER – In verband met de coronamaatregelen kunt u alleen voor urgente zaken en uitsluitend op telefonische afspraak terecht bij de gemeente Deventer. U hoeft dan niet te wachten maar wordt direct geholpen.

De openingstijden zijn vanaf maandag 19 oktober aangepast: U kunt terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur. Er is geen koopavond. U kunt alleen terecht op het stadhuis in Deventer. De locaties in Bathmen en Schalkhaar zijn voorlopig gesloten.

Het dragen van een mondkapje is verplicht. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 14 0570

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.

Vorig artikelDeventer Vrouwenkrant volgende week op de deurmat
Volgend artikelFilm over “De Deventer Moordzaak” in januari op het witte doek (trailer)