zondag, 21 april 2024

Allerzielen in de Dorpskerk in Diepenveen

DIEPENVEEN – Op 2 november is het Allerzielen, een dag waarop in veel kerken de overledenen herdacht worden. Evenals in vorige jaren is ook dit jaar de Dorpskerk ’s avonds open voor wie even een moment in de kerk wil zijn, daar een kaarsje wil aansteken of iets in het voorbedenboek wil schrijven.

De kerk is geopend van half acht tot negen uur ’s avonds. U kunt zelf een moment kiezen dat u het beste past. Houdt u a.u.b. rekening met de coronamaatregelen. Bij de ingang van de kerk kunt u uw handen ontsmetten. Op de stoelen en banken is aangegeven waar u kunt zitten. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek: er is iemand in de kerk aanwezig. 

Vorig artikel44 nieuwe besmettingen vrijdag in de gemeente Deventer
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Complotseling
error: Content is beschermd!!!