DEVENTER – Het populaire Go Ahead Eagles voetbal-praatprogramma Café 1902 TV is er maandag 19 oktober om 19.00 uur weer met een aflevering op haar YouTube-kanaal. De gasten spreken uiteraard over de afgelopen wedstrijden, de puike resultaten en alles wat hen op viel de afgelopen dagen maar bovenal hebben we kersvers nieuws te melden. Kijken dus!

Presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen nemen in deze aflevering plaats aan de tafel met Deventer-jongen Sam Beukema die afgelopen wedstrijd de openingsgoal wist te maken. Naast hem hebben we weer twee andere tafelgasten. Richard Ackerstaff, al van kinds af aan supporter en als eigenaar van Service Glasherstel OverGelder nu op de hoofdtribune fanatiek aanwezig, praat over waar het hem in de kern om gaat. Ook heeft hij een mooi verhaal uit eerste hand over de klok voor de bouw van de huidige IJsseltribune.

Derde tafelgast is Stefan Preusterink. Oud-voorzitter en één van de oprichters van het sfeerteam ADHD. Uit handen van presenator Rob krijgt hij een leuk aandenken dat hij zichtbaar met veel dankbaarheid ontvangt. Er is weer een nieuwe ‘Rebus’ en hebben we twee keer over een jeugdige speler in een aflevering de ‘Gevleugelde Woorden’. Deze aflevering komt vanuit filmtheater MIMIK waarin we een mooie plek met zicht op de geliefde Ijssel gevonden hebben. Supporters van Go Ahead Eagles vinden we terug in alle geledingen van de stad.

Ook het nieuwe culturele pareltje van Deventer kent medewerkers met rood-geel bloed. Maandagavond 19 oktober vanaf 19.00 uur op YouTube kanaal Café 1902 TV. Dinsdag 20 oktober, ook om 19.00 uur, live op Deventer Televisie, Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1314.

Vorig artikelOproep Betermetjeburen.nl: Hulp nodig? Durf te vragen!
Volgend artikelIn gesprek met Gerdy Pusceddu: Van Directiekamer tot Bouwplaats