DEVENTER – Deventer-eet.nl is opgezet door een groep enthousiaste ondernemers die de horeca sector weer leuk, gezond en bewust willen maken. Dus geen torenhoge kosten voor de restaurants, die de grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling. Vaste lage commissies zorgen voor een eerlijke boterham voor de lokale restauranthouders. En voor jou? Betere kwaliteit, prijs en leuke extra’s!

Horeca ondernemers hopen dat iedereen overstapt op Deventer-eet.nl. “Dat scheelt voor ons op jaarbasis namelijk enorm veel geld, geld dat wij liever steken in betere producten, goed materiaal, leuke deals voor klanten en in ons personeel!”, aldus een lokale restauranthouder die moeite heeft het hoofd boven water te houden.

De komende periode zal je regelmatig nieuwe restaurants op de website zien verschijnen. De jongens en meiden van Deventer-eet.nl zijn druk bezig alle restaurants aan te sluiten. Mocht jij nog een restaurant kennen dat nog niet aangesloten is bij Deventer-eet.nl dan kun je ze contacteren!

Voor updates en kortingsacties kun je het beste de facebook en Instagram pagina van Deventer-eet.nl volgen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvang je wekelijks voor het weekend de lekkerste, goedkoopste en leukste actie deals in je mailbox!

Deventer-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust!

Vorig artikelVoorstanders van Zwarte Piet plakken actieposters op stadhuis
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 13 oktober