zaterdag, 20 april 2024

Voetbalmiddag bij de Adelaarshorst voor Young Eagles-leden

DEVENTER – Op donderdag 15 oktober wordt er voor alle Kootjes van Young Eagles (de nieuwe naam van de Kidsclub van Eagles) een voetbalmiddag gehouden bij De Adelaarshorst. De voetbalmiddag, die in de herfstvakantie van regio Noord plaatsvindt, is van 15:00 tot 17:00 uur en is alleen bestemd voor Young Eagles-leden van 7 tot en met 11 jaar (leeftijdsgroep Kootjes).

Tijdens de voetbalmiddag worden er verschillende voetbalspelletjes gedaan. De winnaars ontvangen aan het einde van de middag een leuke verrassing. Er is plaats voor maximaal zestig kinderen (de activiteit gaat alleen door wanneer zich minimaal twintig kinderen aanmelden). Opgeven kan vanaf dinsdag 6 oktober  via youngeagles@ga-eagles.nl(vol = vol). Go Ahead Eagles vraagt om duidelijk je naam en leeftijd door te geven. Je ontvangt dan uiterlijk 12 oktober een mail met alle informatie over de voetbalmiddag. De voetbalclub geeft aan dat aanmeldingen zonder leeftijdsvermelding niet worden aangenomen. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Go Ahead Eagles.

Vorig artikelCoronaontheffing voor theaters
Volgend artikelWeerbericht woensdag 07 oktober
error: Content is beschermd!!!