zondag, 14 april 2024
FOTO: MBS

Vuurwerkshow Deventer gaat dit jaar niet door

FOTO: MBS

DEVENTER – De vuurwerkshow gaat deze jaarwisseling, net als vorig jaar, wederom niet door. Door de opleving van het coronavirus vindt de gemeente het niet verstandig om de vuurwerkshow door te laten gaan.

Vorig jaar ging de show ook niet door, omdat het kruit vanwege de dichte mist die destijds aanwezig was, niet kon worden afgevoerd. Het werd afgelast en opgeborgen voor dit jaar. De intentie was om de vuurwerkshow dit jaar wél door te laten gaan, maar omdat de ontwikkelingen rondom het coronavirus moeilijk in te schatten waren, besloot de gemeente om pas na de zomer een beslissing te nemen.

Vorig artikelDeze pieten komen mee vanuit Spanje naar Deventer
Volgend artikelCoronaontheffing voor theaters
error: Content is beschermd!!!