DEVENTER – Zoveel mensen die zich vrijwillig inzetten: dat verdient waardering. Daarom organiseert Deventer Doet jaarlijks de Dag van de Waardering. In 2020 is dat op 26 november. Als alternatief voor de vrijwilligersavond die door corona niet kan doorgaan wil Deventer Doet die dag vrijwilligers verrassen met een bos bloemen.

Wie verdient er een bloemetje?
Wil jij iemand bedanken die jou afgelopen tijd vrijwillig geholpen heeft? Je buurman die altijd voor iedereen klaar staat? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? De vrijwilligers op de vereniging? Geef hem of haar op via het formulier op deventerdoet.nl  en Deventer Doet zorgt voor de rest. Je kunt maximaal 3 vrijwilligers opgeven. Let op: alleen de eerste 300 aanmeldingen krijgen een bos bloemen. Op = op, dus wees er snel bij.

Wil jij zelf ook actief worden? Zoekt jouw vereniging nog vrijwilligers? Op www.deventerdoet.nl vinden vrijwilligers en organisaties elkaar.

Vorig artikelAnglicaanse Choral Evensong in Nieuw Sion
Volgend artikelSnel begeleiding voor ondernemers in Deventer die in zwaar weer zitten