DEVENTER – Keymusic breidt opnieuw uit en neemt Muziek Meibergen Deventer over. Sinds jaar en dag zijn de winkels van Keymusic hèt adres voor veel muzikanten, DJ’s en producers uit binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe gear en instrumenten.

Met de overname van Muziek Meibergen Deventer voegt Keymusic haar 24e vestiging in de Benelux toe aan de winkelketen. Door het overlijden van eigenaar Hans Meibergen in augustus dit jaar, dreigde Deventer en omstreken een belangrijke muziekwinkel in de regio kwijt te raken. Na zijn overlijden is de muziekwinkel aan de Kamperstraat 12 nog even open geweest, maar in september ging de deur definitief dicht.

Keymusic eigenaar Jan ’t Hoen sprong in de bres voor muziekmakend Deventer en omstreken en wist overeenstemming te bereiken met de erven om de winkel onder de vlag van Keymusic voort te zetten.

Als allround muziekwinkel en “Premium Dealer of Quality Brands” zal het assortiment van de winkel stevig worden uitgebreid en zullen nieuwe merken worden toegevoegd.

Ook in de nieuwe winkel zal alles draaien om beleving en passie voor muziek, “In onze winkels is iedereen welkom om instrumenten uit te proberen en staan onze specialisten klaar met een gedegen advies voor iedere muzikant, van beginner tot professional” aldus Keymusic CEO Jan ’t Hoen.

Keymusic is reeds met 23 winkels actief in Nederland, België en Frankrijk. Vorige maand opende het bedrijf in de Q-Factory Amsterdam twee winkels; een nieuwe Keymusic winkel en de eerste DJ speciaalzaak “The DJ Gear Shop”. Tevens verhuist deze maand de Rotterdamse XXL winkel naar een nieuwe en grotere locatie.

Keymusic is volop in beweging, ook in de nieuwe winkel in Deventer zullen muzikanten, DJ’s, Producers en muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Als onderdeel van de groeistrategie “retail-nieuwe-stijl” zal het aantal Keymusic winkels de komende jaren nog verder worden uitgebreid.

Ook zal een deel van de groothandel KMI op deze locatie worden gevestigd, het bedrijventerrein Bergweide is een goede logistieke uitvalsbasis naast de vestiging in Eindhoven.

Na de verbouwing zal Keymusic Deventer de deuren van de nieuwe winkel aan de Kamperstraat 12 weer opnieuw openen. De winkel zal 5 dagen per week geopend zijn (van dinsdag t/m zaterdag). Naar verwachting zal de winkel in december openen, wanneer precies zal worden aangekondigd op de website.

Keymusic is ook op zoek naar parttime en fulltime verkoopmedewerkers voor de nieuwe winkel. De vacatures vind je ook op de website www.keymusic.com

Vorig artikelVoorkeur voor 9 windmolens langs A1
Volgend artikelAandacht voor elkaar in december. Heel Deventer doet!