DEVENTER – Ondanks dat er de afgelopen weken geen enkele competitie wedstrijd is gespeeld was er afgelopen maandag 9 november toch een eerste hoogtepunt voor de jongens van Sportclub Deventer JO11-2 dit voetbalseizoen. Zij zijn na de training verrast, door Raymond Bresser van Binnen Makelaars en Thomas Ganzevles van Reqruiting.nl en Frescon Online Branding, met nieuwe trainingspakken die beide heren voor het team beschikbaar hebben gesteld.

Thomas: ‘Raymond en ik vinden het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan het team en aan de club. Je ziet en hoort de laatste tijd veel dat clubs het moeilijk hebben. Wij willen door het sponsoren van de trainingspakken iets doen voor het team en ook voor de club.’
Raymond: ‘ik denk dat het als lokale ondernemer goed is je gezicht bij verenigingen te laten zien, juist in deze tijd. Daarom hebben Thomas en ik de samenwerking gezocht om dit voor het team mogelijk te maken. Drie echte Deventer ondernemingen bij een echte Deventer voetbalvereniging. Wat ons betreft een goede match.’

Ook leider sponsorcommissielid Rick Boer is met de spontane sponsoractie in zijn nopjes. ‘Het is fantastisch dat Raymond en Thomas dit team op deze wijze willen sponsoren. Daarnaast hebben ze ook een bijdrage toegezegd voor de clubkas. Het is fijn dat we, in tijden zonder kantine inkomsten, kunnen rekenen op onze sponsoren!’

Vorig artikelTango tankstation Colmschate had al open mogen zijn van de gemeente
Volgend artikelNieuwe bundel ‘Mien God Martha en gieen ende’ van Fredde Forch