Tango tankstation Colmschate had al open mogen zijn van de gemeente

COLMSCHATE – Wanneer gaat de Tango aan de Holterweg nu eens een keer open? Het tankstation is nog altijd afgezet met hekken. Op een Deventer website stond dat het tankstation pas open mag wanneer alle activiteiten die het station te bieden heeft af zijn.

Wethouder Thomas Walder die verantwoordelijk is voor dit gebied schreef in een comment op de Facebook pagina van Colmschate blijft Colmschate het volgende:

Ik ben verantwoordelijk wethouder voor dit gebied. De benzine/dieselpompen zijn klaar en wij hebben ruim vóór de verschijning van het artikel al toestemming gegeven aan Tango om die vast open te doen, terwijl aan de rest nog gewerkt wordt. De persoon bij Tango die jullie spraken is dus niet helemaal op de hoogte ben ik bang

Hopelijk gaat het tankstation snel open, want veel automobilisten in Colmschate moeten nu omrijden om te tanken

Vorig artikelGemeenteraad Deventer unaniem achter plan ‘De Nieuwe Binnenstad’
Volgend artikelNieuwe trainingspakken voor Sportclub Deventer JO11-2