DEVENTER Vanaf zondag 17 januari 2021 zal Stichting Veteranen Deventer (SVD) verder gaan met een nieuwe voorzitter. Niels van Bockel is door het bestuur voorgedragen om Ron Vloedgraven, die na 2,5 jaar voorzitterschap aangegeven heeft te willen gaan stoppen, op te gaan volgen. Niels is de oprichter van Veteranen Deventer (2016) en momenteel secretaris van SVD. Marco Bolt zal de rol van secretaris op zich gaan nemen. Hij was al vrijwilliger bij de stichting.

Het bestuur is zeer verheugd dat het zorgvuldige proces in de zoektocht naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris snel afgerond is. Het bestuur dankt Ron voor zijn inzet als voorzitter en wenst Niels en Marco veel succes bij hun nieuwe uitdagingen.

Indien alle coronamaatregelen het toelaten, bent u van harte welkom om de hameroverdracht en de bestuurswisseling bij te wonen. Het verzoek is u wel even aan te melden zodat wij u hartelijk kunnen ontvangen. Dit zal plaats vinden in het nieuwe Veteranencafé die de veteranen vlak voor de tweede lockdown wilde gaan openen. Maar kwam te vervallen doordat de horeca wederom werd gesloten.

Zondag 17 januari 2021 vanaf 14.00 uur
Veteranencafé de Expeditie
Smedenstraat 9 te Deventer
Voor meer informatie:

Website: www.stichtingveteranendeventer.nl/nieuws
Mail:         info@stichtingveteranendeventer.nl
Tel:         06-10103673 (secretaris, Niels van Bockel)

Vorig artikelTraining tot vertrouwenspersoon bij Deventer Doet
Volgend artikelSporters met een beperking collecteren voor Het Gehandicapte Kind