woensdag, 5 oktober 2022

Deventer kerstfilm gaat op kerstavond in première

DEVENTER – Samen met een groot aantal Deventer artiesten is de film Deventer viert toch Kerst! tot stand gekomen. Een groot aantal groepen, artiesten en verenigingen zijn de uitdaging aangegaan en hebben een filmpje ingezonden. Jong en oud, pril en gevorderd, mensen met en zonder beperking hebben met heel veel plezier meegewerkt aan deze speciale film, die op kerstavond vanaf 18.00 uur te zien is op DRTV! Inmiddels is kerstfilm op dvd en usb verstrekt aan zeven woonzorglocaties in Deventer.

Aan de film ‘Deventer Viert Toch Kerst’ werken mee: Acoustic Live!, Anna-May Klunder, Base4Dance, Bauke Reitsma, stadsbeiaardier, Dansgroep de Eskape, De Torenvalkjes, Duo 50+ Nostalgia, Kamerkoor de Hoventoon, Kinderkoor Zin In Muziek, Link! Troep 2 & Troep 3, Los Pajaritos, Mijke Bos, Muziekvereniging Actief Deventer, Muziekvereniging Eendracht Colmschate, Popkoor Prestige, Popshop!, Sheila’s Buikdanscentrum (Shimmy Sisters), Silke en Fem, Theatergroep Zone Noord/Daniël de Brouwerschool, Theater Onbeperkt, Wereldkoor Deventer en Zang- en Danstheater Apropos.

De film is tot stand gekomen met bijdragen van de Provincie Overijssel (coronaregeling Vitale en gezonde samenleving 2020) en Kunstcircuit Deventer.

error: Content is protected !!