DEVENTER – Omdat de horeca, met name cafés, verwachten nog een tijdje dicht te moeten blijven door corona, worden er lokaal initiatieven ontplooit. Zo gaat Café Persee op de Brink haar aparte bieren in fles verkopen. Vanochtend tijdens de ochtendshow op Deventer radio vertelde hans Huberts dat hij van donderdag tot en met zondag open is voor de verkoop van bier in fles en koffie To Go.

We zijn even winkel geworden in plaats van café. “We mogen 6 personen binnen laten, die uit de ruime bier keuze flesjes kunnen kopen en we heel veel keuze,” aldus Huberts. Tevens krijgt men 20% korting en bij 5 flesjes of meer mag je ook een uniek bierglas uitzoeken.

Vorig artikelOpenbare verkoop 5 hectare binnenstedelijk gebied van ROTO Smeets
Volgend artikel88 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer