DEVENTER – Het effect van het Coronavirus op onze samenleving is  duidelijk voelbaar. Iedereen heeft er mee te maken. Dit vraagt een groot aanpassingsvermogen: alles gaat anders dan je gewend bent. Mogelijk heb je behoefte om met iemand te praten over wat deze bizarre tijd met je doet. Denk bijvoorbeeld aan de impact op je werk/privé balans. Ook kun je nu meer behoefte hebben om met je eigen ontwikkelvragen bezig te zijn.

De één voelt in deze bijzondere tijd juist even géén tijd om bij dergelijke vragen stil te staan. De ander heeft nu juist iets meer tijd. In beide situaties kan het goed zijn om even stil te staan en te reflecteren. Ik ga graag (online) met je in gesprek. Kijk op https://espiralcoaching.site

Coaching in de praktijk:
Burn/bore-out & stress coaching
Executive coaching / loopbaan coaching / Personal coaching / E-coach / wandelcoach

Vorig artikelVeel prachtige ideeën voor het dorp Diepenveen
Volgend artikelWilma’s Linnenshop open voor de sociale contacten op anderhalve meter