DEVENTER – Waar iedere niet essentiële winkel sinds afgelopen dinsdag moest sluiten in verband met de 2e Lockdown zijn er ook winkels die alleen de voordeur open hebben, niet zo zeer voor de verkoop, maar voor de sociale contacten. Wilma, van Wilma’s Linnenshop aan de Houtmarkt bij winkelcentrum de Boreel, is zo’n ondernemer. “Mensen missen het sociale contact, het praatje bij de voordeur van de winkel. Iedere dag komen mensen uit de directe omgeving langs de winkel voor bijvoorbeeld een ommetje, een boodschap bij de JUMBO. Zij hebben vaak behoefte aan een kort gesprekje, en dat bied ik hun”, vertelt Wilma.

Wilma heeft een tafel van 1.60 meter in de deuropening staan, dus de afstand voor een praatje is op voldoende afstand. “Zo af en toe verkoop ik nog een handdoek die mensen via de website www.wilmaslinnenshop.nl bestellen en komen ophalen, dat is dan meegenomen. Maar we zijn open voor de sociale contacten, want dat doet een hoop bij mensen in deze treurige tijd”, aldus Wilma

De winkel is te bereiken via 0570 211 275

Vorig artikelCoaching in de praktijk door Espiral coaching
Volgend artikel51 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer