DEVENTER – De kledingwinkel van het Leger des Heils korps Deventer gaat weer open! Vanwege de maatregelen rond corona waren ze genoodzaakt de winkel een tijd te sluiten. Maar ze zijn blij en dankbaar dat ze deze week weer klanten mogen verwelkomen. Uiteraard gelden bij er ook alle maatregelen – anderhalve meter afstand, en mondkapjesplicht.

De tweedehands-kledingwinkel is al vele jaren gevestigd in de kelder van het pand van het Leger des Heils aan de Rijkmanstraat. Iedereen is hier welkom voor kleding, schoeisel en accessoires voor heel kleine prijsjes. Dé plek om een leuke vondst te doen!

Wanneer: maandag, 13.00 – 15.00 uur | woensdag 13.00 – 15.00 uur | vrijdag, 10.00 – 12.00 uur
Waar: Korpsgebouw van het Leger des Heils, Rijkmanstraat 26 (een zijstraat van de Brink)

Wie ook eens z’n slag wil slaan in de kledingwinkel is hartelijk welkom op

· Maandag 13.00 – 15.00 uur

· Woensdag 13.00 – 15.00 uur

· Vrijdag 10.00 – 12.00 uur

Vorig artikelIJskoude nederlaag tegen Jong AZ: 0-1
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Thierry